Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Folosind frisca lichida in compozitie ...devin atit de pufoase ...
Punem oul intreg si cele doua galbenusuri intr-un bol. Mixam la viteza maxima pana devin spuma si deschise la culoare.
Adaugam faina, zaharul , laptele si frisca lichida . Mixam in continuare la viteza maxima.
Untul il scoatem din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei (Daca nu, incalziti-l la cuptorul cu microunde si apoi lasati sa se racoreasca). Untul il adaugam in bol si mixam in continuare.
Consistenta trebuie sa fie asemanatoare unei smantani.
Punem o tigaie la foc iute . Ungem cu ulei si turnam din compozitie.Dupa 2 minute se intoarce clatita pe partea cealalta .Cand este gata o punem pe o farfurie.
La fel procedam cu restul de compozitie.
Ungem clatitele cu nutella , le rulam si le servim ! ...delicioase...
Pofta buna !
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult